MINI-Digi-Beurs

We kunnen terugkijken op een geslaagde MINI-Digi-Beurs waar onze bezoekers zich konden laten informeren over verschillende types digitaleborden en schermen voor in de klas of op de werkplek. Duidelijk was in ieder geval dat er voor veel verschillende situaties een specifieke toepassing mogelijk is.

Een eyecatcher was ook het narrowcastingsysteem wat zowel voor het onderwijs als voor het bedrijfsleven een mooi visitekaartje en handige tool is om klanten, collega's en scholieren welkom te heten en te  informeren over bedrijf of school.

Een impressie:

Partner WEOWNYELLOW festival Utrecht

Een weekend na de Tour de France in Utrecht was het aan de vrouwen om Utrecht over te nemen en geel te kleuren tijdens het #Weownyellow festival bij Fort Vechten. Er werden onder leiding van prof wielrensters Marianne Vos, Marijn de Vries en Loes Gunnewijk tochten van 45, 85 of 145km gefietst. Na de finish was er een speciaal wielerfestival met een wielermarkt, bikewash, goodies, champagne, DJ Fajah Lourens en de tour de France op groot scherm.

De verhuurafdeling van Promed Audiovisueel was tijdens het wielerfestival de partner voor alle audiovisuele middelen.

Hierbij werd gebruik gemaakt van ons JBL VRX geluidsysteem en een Pioneer DJ set incl. DJ-Booth op het hoofdpodium. Tevens plaatsten wij geluid bij zowel de ingang als de uitgang van het fort. 

Lees meer...

Focus Touch onderwijs

Onlangs een demonstratie bij Smit Visuals gehad van het nieuwe Focus Touch P10 systeem, we zijn erg enthousiast geworden om dit systeem in onze productenrange op te nemen.

Door de hoge aanraakgevoeligheid en het feit dat er met meerdere personen aan het scherm gewerkt kan worden is dit systeem zeer geschikt om het onze onderwijs relaties aan te bieden. Ook beschikt dit model over een ingebouwde camera + microfoon waardoor de Focus Touch P10 een mooi product is voor videoconferencing. De nieuwe technische snufjes zorgen voor een hoge respons snelheid wat zeer te waarderen is tijdens meetings en vergaderingen.

Lees meer...

Audiovisuele producten voor de zorg

Kabelkranten & Narrowcasting

In een wachtkamer, in een ontvangstruimte of boven de tandartsstoel. Gerichte informatie voor de bezoeker van uw praktijk, zorgcentrum of ziekenhuis kan naast uw zorg voor de patiënt een aanvulling zijn op de aandacht richting de client. Kabelkranten en Narrowcasting systemen zorgen ervoor dat u gericht uw bezoek kunt informeren via de aanwezige beeldschermen.

Geluidsinstallaties

Tijdens recreatieve momenten of tijdens het wachten in een wachtkamer; muzikale ondersteuning is gewenst. In het eerste geval meer op de voorgrond, in het laatste geval meer op de achtergrond. Feit is dat het systeem de toepassing moet dienen en dat u ermee kunt doen wat u wilt op een gebruiksvriendelijke manier. Promed heeft hiervoor verschillende oplossingen.

Camera bewaking

Toezicht houden op bepaalde situaties kan in sommigen gevallen wenselijk zijn. Soms is het moeilijk overzicht te houden door 1 persoon vanaf 1 plek over een grote locatie. Camera's op diverse punten kunnen ervoor zorgen dat het overzicht gewaarborgd blijft waar nodig. Promed voorziet in dit soort systemen.

 

Audiovisuele producten voor het onderwijs

Narrowcasting

"Waar heb ik les? Zijn er afwezigen vandaag? Zijn er wijzigingen in het rooster? Wanneer begint de eindejaarsuitvoering?" Dit type vragen kunt u gericht beantwoorden via uw eigen informatiekanaal naar de studenten of bezoekers in kwestie. In uw huisstijl, met een gebruiksvriendelijke interface, komt uw boodschap op de juiste wijze bij de juiste personen.

Digitale schoolborden

Onderwijs is altijd in ontwikkeling. Een ontwikkeling die de afgelopen jaren zijn weg heeft gevonden naar het klaslokaal is het digitale schoolbord. Maar de ontwikkeling stokt daar niet. Via de Ipad of via de smartphone interactief bezig zijn met de lesstof is het vervolg op deze ontwikkeling. Het inpassen van digitale techniek in het klaslokaal is een proces dat Promed goed kent en zodoende is Promed ook goed vertegenwoordigt in het onderwijs op diverse locaties in het land.

Geluidsinstallaties

Een geluidsinstallatie in een collegezaal is geheel anders van opzet dan die van het omroepsysteem om de diverse gangen gezamenlijk aan te spreken bij een specifieke omroep. Beiden disciplines vragen om een bepaalde aanpak en om het toepassen van verschillende systemen. Promed heeft in de afgelopen jaren op meerdere locaties, diverse systemen (eventueel gekoppeld) geïnstalleerd met tevreden gebruikers als ambassadeurs voor deze oplossingen.

Beamers

Projectie van informatie kan op veel verschillende manieren. Diverse beeldformaten, verschillende ophangmogelijkheden. Termen als short-throw, 4K, led laser techniek, liftconstructies en ansilumen zullen u nu wellicht vreemd in de oren klinken. Laat u daarom adviseren door de mensen bij Promed om zo tot de beste oplossing te komen voor de projectie in uw omgeving.

Audiovisuele producten voor kerken

Beamers

Tijdens de dienst de tekst van de gezangen projecteren, een film tonen aan de gemeente of het thema van die dag als achtergrond laten zien: met projectie kunt u op een groot oppervlak informatie tonen aan de aanwezigen. Bespreek uw wensen met de adviseurs van Promed om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Schermen

In het geval van schermen kunt u denken aan televisies bij de entree, in aparte vertrekken, in de zaal zelf en uiteraard kunt u denken aan projectieschermen. Tegenwoordig worden televisieschermen van enig formaat qua budget steeds beter bereikbaar. Ook hier is het van belang goed te kijken in welke omgeving het gebruikt wordt, welke content getoond gaat worden en wat de beste methode van weergave is. Laat u adviseren op dit vlak, zodat u voor het gewenste budget een mooie oplossing krijgt.

Geluidinrichting

Het versterken van het gesproken woord heeft nog altijd de prioriteit in een kerk. Hiervoor zijn zeer geschikte systemen voor te verkrijgen die tegelijkertijd inspelen op de zaal akoestiek. Oudere kerken hebben vaak een complexe akoestiek. Dit gegeven in combinatie met de wens om meer en meer moderne muziek te laten horen in deze gebouwen, vraagt om kennis en toepassing van de juiste technieken. Klop aan bij Promed voor een passende oplossing.

Streaming

De dienst uitzenden naar andere locaties is iets dat Promed zeer goed beheerst. Wij kunnen voor u de installatie zo installeren en inregelen dat mensen die niet in staat fysiek aanwezig te zijn in de dienst, toch het gevoel krijgen bij de dienst aanwezig te zijn. U creëert alsware uw eigen kerkuitzending die op afstand te volgen is.

 

Audiovisuele producten voor de horeca


Narrowcasting

Audio visuele middelen en Horeca, horen bij elkaar. Waar het vroeger alleen ging om een uitstekende geluidsinstallatie is tegenwoordig een beeldscherm ook bijna een must. Met het narrowcast systeem van Promed is het zeer eenvoudig om invulling als berichten, filmpjes, reclame, nieuws, op uw beeldscherm te laten zien. Laat uw toeleveranciers meedenken over de invulling van uw schermen en u verdient uw investering binnen no-time terug.

Geluidsinstallatie

Voor een goede sfeer in uw etablissement is de muziekkeuze maar zeker ook de geluidsweergave een bepalende factor. Promed zorgt voor een prima kwaliteit en werkbare situatie.

Verlichting

Verlichting zorgt voor ongekend veel sfeer in de zaak. Middels allerhande technieken is Promed in staat om het geheel af te maken wanneer het op licht aankomt. Of het nu gaat om sfeerverlichting of een spotlight voor uw podium, bij ons kunt u voor beide disciplines terecht.

Audiovisuele producten voor omroepen

Informatiekrant

Promed heeft de afgelopen jaren haar software voor informatiekranten doorlopend ontwikkeld, daardoor is het mogelijk om uw kijkers op een aantrekkelijke manier te voorzien van plaatselijk of regionaal nieuws aangevuld met verschillende landelijke nieuwsbronnen d.m.v. rss-sheets en ondersteund door videofragmenten.

Streaming

De uitzending streamen via diverse kanalen is een discipline die Promed zeer goed beheerst. Zo kunnen steeds meer mensen via diverse kanalen meekijken of luisteren naar uw uitzending.

Teletekst

Zeer bekend en bijzonder doeltreffend: teletekst. Uw eigen pagina's bereikbaar via dit alom bekende informatiekanaal, het is mogelijk. Promed kan u helpen bij het ontwerp en de bewerking ervan.

Audiovisuele producten voor de overheid

Narrowcasting

De bezoeker welkom heten, de juiste richting wijzen en onderhouden met passende informatie: het kan met een narrowcasting systeem van Promed. Wanneer de bezoeker moet wachten in een bepaalde ruimte kunt u hem of haar voorzien van allerhande informatie over bijvoorbeeld ontwikkelingen binnen diens gemeente. U bepaald wat er getoond wordt op de diverse schermen.

Touchscreens

Voor meer interactie met de bezoeker kunt touchscreens plaatsen. Binnen uw ontwerp kunnen bezoekers allerlei informatie vinden over diverse onderwerpen. Het is onderhoudend en informatief. Voor u is het directe reclame: u wilt interactie met uw gemeente.

Vergaderzaalinrichting

Tijdens vergaderingen van welke statuur dan ook zijn goed werkende audio en video installaties een pre. De spreker moet goed te verstaan zijn voor een ieder aanwezig en moet in beeld zijn wanneer hij spreekt. Deze samenwerking van beeld en geluid vraagt om expertise. Expertise die u bij Promed treft.

Videoconferencing

Videoconferencing is een toepassing die steeds vaker geïmplementeerd wordt. Met het dichtslippen van de snelwegen, het steeds snellere internet en de behoefte om direct contact te hebben met klanten of collegae op andere locaties is videoconferencing de oplossing. Moet u zich eens voorstellen wat voor kosten u bespaart als u 8 werknemers niet hoeft te laten reizen naar een bepaald punt om aldaar met elkaar te vergaderen, maar dat zij vanaf afzonderlijke werkplekken contact met elkaar hebben via videoconferencing. In veel gevallen zult u zich verbazen over hoe kostenbesparend een systeem zoals dit is.

Camerabewaking

Toezicht houden op bepaalde situaties kan in sommigen gevallen wenselijk zijn. Soms is het moeilijk overzicht te houden door 1 persoon vanaf 1 plek over een grote locatie. Camera's op diverse punten kunnen ervoor zorgen dat het overzicht gewaarborgd blijft waar nodig. Promed voorziet in dit soort systemen.

audiovisuele producten voor bedrijven JBL

Nieuwe lijn JBL plafondluidsprekers:

De Control 10 Series komt tegenmoet aan de grote vraag naar hoogwaardige inbouw- en plafondluidsprekers die een superieure klankkwaliteit bieden en waar hogere geluidsdruk niet nodig is. Deze drie nieuwe modellen zijn standaard voorzien van een 70/100 volt tranformator.

Deze Control 10 Series speakers zijn leverbaar in zowel een witte als zwarte uitvoering. Deze speakers zijn zoals steeds makkelijk in te bouwen, kortom een mooie aanvulling op de huidige Control 24 en 26 series waar hoge geluidskwaliteit een must is. Leverbaar in najaar 2013.

 thumb imagesCAO66XXS  thumb pt-rz470-wit                             

Pagina 1 van 3

Meer weten?

038 - 46 04 062

Recente projecten

Horeca

woensdag 15 mei 2019

Uw prijslijst/menukaart eenvoudig up to date houden? 

Met onze software is het eenvoudig om wijzigingen direct zichtbaar te laten zijn op de schermen in uw horecagelegenheid.

thumb snackbar thumb snackbar 1thumb snackbar 2

 

beeld en geluid theodorakapel

woensdag 15 mei 2019

Theodorakapel Zwolle voorzien van beeld en geluid.

Mooi om mee te mogen werken aan het herstel en de nieuwe bestemming van deze mooie Kapel!

 

thumb thumb beeld en geluid theodora kapelthumb thumb beeld en geluid theodora kapel 1thumb thumb beeld en geluid theodora kapel 2

av inrichting recreatiezaal

woensdag 11 april 2018

Bij een zorginstelling hebben we onlangs een recreatiezaal mogen inrichten met Beamer en bedieningspaneel.

Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel zorgt ervoor dat de apparaten eenvoudig in- en uitgeschakeld kunnen worden.

Het scherm verdwijnt bij uitschakelen automatisch in het plafond.

thumb beamerinstallatie 4thumb beamerinstallatie 3thumb beamerinstallatie 2

audiovisuele inrichting uitvaartcentrum

donderdag 19 januari 2017

Afgelopen week project in een uitvaartcentrum afgerond.

Beeld en Geluid kunnen bediend worden middels een I-Pad.

thumb i pad bediening

Narrowcasting zorginstelling

donderdag 22 december 2016

Installatie van een Narrowcastingsysteem in zorginstelling. 

Onze ervaring is dat de TV schermen die op centrale plekken hangen voor bewoners en bezoekers een absolute meerwaarde hebben.

Informatie die er op getoont wordt is meteen een gespreksonderwerp voor bijvoorbeeld aan de koffietafel!

thumb ophangen tv scherm web  thumb software installeren  thumb beeld op tv scherm web

 

Installatie 75 inch scherm voor Narrowcasting in zorginstelling.

Een grote zaal kan voorzien worden van meerdere schermen maar een groter formaat scherm is soms ook een oplossing.

Hier is een 75 inch scherm ingezet, voor onze technische mannen een leuke uitdaging!

thumb stekker-75-inchthumb 75-inch-closethumb bediening-75-inch

TWEETS

11 mei om 13:42
RT @bertsmit038: Wij leveren mooie beeld en geluidsystemen op. Soms is het net iets leuker en mooier om te doen. Jammer dat twitter de gelu…
01 april om 11:00
27 jaar geleden kregen we de vraag voor een interne kabelkrant in een zorginstelling in Coevorden: het begin van… https://t.co/d8f6TEAWWD
30 maart om 11:29
Soms ook het ontwerp maken voor een geluidsinstallatie en door een collega laten uitvoeren. Zoals voor… https://t.co/POCjRtLj15
Volg ons op Twitter

Promed: verkoop audiovisueel, verhuur audiovisueel, narrowcasting

Promed BV Paxtonstraat 3k, 8013 RP ZWOLLE : 038-4604062