Partner WEOWNYELLOW festival Utrecht

Een weekend na de Tour de France in Utrecht was het aan de vrouwen om Utrecht over te nemen en geel te kleuren tijdens het #Weownyellow festival bij Fort Vechten. Er werden onder leiding van prof wielrensters Marianne Vos, Marijn de Vries en Loes Gunnewijk tochten van 45, 85 of 145km gefietst. Na de finish was er een speciaal wielerfestival met een wielermarkt, bikewash, goodies, champagne, DJ Fajah Lourens en de tour de France op groot scherm.

De verhuurafdeling van Promed Audiovisueel was tijdens het wielerfestival de partner voor alle audiovisuele middelen.

Hierbij werd gebruik gemaakt van ons JBL VRX geluidsysteem en een Pioneer DJ set incl. DJ-Booth op het hoofdpodium. Tevens plaatsten wij geluid bij zowel de ingang als de uitgang van het fort. 

Lees meer...

audiovisuele producten voor bedrijven JBL

Nieuwe lijn JBL plafondluidsprekers:

De Control 10 Series komt tegenmoet aan de grote vraag naar hoogwaardige inbouw- en plafondluidsprekers die een superieure klankkwaliteit bieden en waar hogere geluidsdruk niet nodig is. Deze drie nieuwe modellen zijn standaard voorzien van een 70/100 volt tranformator.

Deze Control 10 Series speakers zijn leverbaar in zowel een witte als zwarte uitvoering. Deze speakers zijn zoals steeds makkelijk in te bouwen, kortom een mooie aanvulling op de huidige Control 24 en 26 series waar hoge geluidskwaliteit een must is. Leverbaar in najaar 2013.

 thumb imagesCAO66XXS  thumb pt-rz470-wit                             

Ontwikkelingen voor bedrijven

De laatste jaren ziet Promed in de bedrijven branche een groeiende vraag naar duurzame, gebruiksvriendelijke en bovenal flexibele totaaloplossingen op gebied van audiovisuele apparatuur. Bedrijven zoeken naar een efficientere en effectievere manieren om te vergaderen, presenteren en de eigen boodschap uit te dragen.

Vergaderen is niet altijd makkelijk met de ontwikkelingen op het gebied van Het Nieuwe Werken. Werknemers uit de gehele organisatie zitten niet langer allemaal in hetzelfde pand, maar zoeken toch verbinding met elkaar. Promed voorziet daarin met totaaloplossingen voor videoconferencing. 

Presenteren doet men niet alleen meer met een beamer en een groot scherm, maar dit gebeurd steeds meer via duurzame LED-schermen ondersteund met goede audio apparatuur. Deze schermen gaan langer mee, presteren beter en bieden de presentator nog meer interactie mogelijkheden. Ondersteund door goede audio komt de boodschap helder over. Promed regelt alles zo in dat het gebruiksgemak maximaal is en iedere werknemer er zo mee aan de slag kan.

De communicatie naar de klant is een ontwikkeling welke nooit stilstaat. Promed biedt diverse mogelijkheden om de WOW-factor te ontlokken bij uw klant. Of dit nu via narrowcasting, showroom-schermen of professionele audio apparatuur gebeurd, Promed kan u verder helpen. Wij kijken graag naar uw situatie en bieden u graag een totaaloplossing op audiovisueel gebied.

Promed regelt het. 

Bedrijven en audiovisueel

Bedrijven hebben een commercieel belang in een goede uitstraling en presentatie. De audiovisuele middelen van Promed kunnen daar in belangrijke mate aan bijdragen. Overdracht van informatie wordt namelijk voor het grootste deel bepaald door non-verbale omstandigheden en beleving.

Hieruit kan men concluderen dat het kiezen van de juiste audiovisuele apparatuur en de correcte inrichting hiervan van groot belang is. Promed voorziet bedrijven van een tijdelijke of permanente oplossing. Wat Promed voor u kan doen? Denk aan het audiovisueel inrichten van vergaderruimtes, recepties, boardrooms of een productiehal. Uw vraag is onze uitdaging.

Meer weten?

038 - 46 04 062

Recente projecten

Horeca

woensdag 15 mei 2019

Uw prijslijst/menukaart eenvoudig up to date houden? 

Met onze software is het eenvoudig om wijzigingen direct zichtbaar te laten zijn op de schermen in uw horecagelegenheid.

thumb snackbar thumb snackbar 1thumb snackbar 2

 

beeld en geluid theodorakapel

woensdag 15 mei 2019

Theodorakapel Zwolle voorzien van beeld en geluid.

Mooi om mee te mogen werken aan het herstel en de nieuwe bestemming van deze mooie Kapel!

 

thumb thumb beeld en geluid theodora kapelthumb thumb beeld en geluid theodora kapel 1thumb thumb beeld en geluid theodora kapel 2

av inrichting recreatiezaal

woensdag 11 april 2018

Bij een zorginstelling hebben we onlangs een recreatiezaal mogen inrichten met Beamer en bedieningspaneel.

Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel zorgt ervoor dat de apparaten eenvoudig in- en uitgeschakeld kunnen worden.

Het scherm verdwijnt bij uitschakelen automatisch in het plafond.

thumb beamerinstallatie 4thumb beamerinstallatie 3thumb beamerinstallatie 2

audiovisuele inrichting uitvaartcentrum

donderdag 19 januari 2017

Afgelopen week project in een uitvaartcentrum afgerond.

Beeld en Geluid kunnen bediend worden middels een I-Pad.

thumb i pad bediening

Narrowcasting zorginstelling

donderdag 22 december 2016

Installatie van een Narrowcastingsysteem in zorginstelling. 

Onze ervaring is dat de TV schermen die op centrale plekken hangen voor bewoners en bezoekers een absolute meerwaarde hebben.

Informatie die er op getoont wordt is meteen een gespreksonderwerp voor bijvoorbeeld aan de koffietafel!

thumb ophangen tv scherm web  thumb software installeren  thumb beeld op tv scherm web

 

Installatie 75 inch scherm voor Narrowcasting in zorginstelling.

Een grote zaal kan voorzien worden van meerdere schermen maar een groter formaat scherm is soms ook een oplossing.

Hier is een 75 inch scherm ingezet, voor onze technische mannen een leuke uitdaging!

thumb stekker-75-inchthumb 75-inch-closethumb bediening-75-inch

TWEETS

11 mei om 13:42
RT @bertsmit038: Wij leveren mooie beeld en geluidsystemen op. Soms is het net iets leuker en mooier om te doen. Jammer dat twitter de gelu…
01 april om 11:00
27 jaar geleden kregen we de vraag voor een interne kabelkrant in een zorginstelling in Coevorden: het begin van… https://t.co/d8f6TEAWWD
30 maart om 11:29
Soms ook het ontwerp maken voor een geluidsinstallatie en door een collega laten uitvoeren. Zoals voor… https://t.co/POCjRtLj15
Volg ons op Twitter

Promed: verkoop audiovisueel, verhuur audiovisueel, narrowcasting

Promed BV Paxtonstraat 3k, 8013 RP ZWOLLE : 038-4604062