Communiceer duidelijk met een praktisch presentatie systeem

Vroeger bestonden presentatie systemen vaak uit een beamer en een groot scherm. Tegenwoordig is dat niet meer voldoende. Er is een steeds groter wordende vraag naar flexibele totaaloplossingen om makkelijk te presenteren en om draadloos te verbinden. Hiervoor heeft Promed verschillende toepassingen om eenvoudig en zelfs draadloos te presenteren.

Draadloos presenteren

Door de Barco Clickshare nooit meer stress over de juiste of beschadigde kabel, de juiste verloopstekker of ‘werkt mijn laptop wel op dit systeem?’  De Barco ClickShare is geschikt voor het eenvoudig en probleemloos verbinden van uw device met een display of projectiescherm. Draadloos presenteren werkt tegenwoordig veelal volgens het Bring Your Own Device (BYOD)-principe. Of het nu gaat om een notebook, tablet of smartphone. Door te kiezen voor een draadloos presentatiesysteem in uw vergaderruimte kunt gemakkelijk met meerdere personen de presentatie delen.

Barco clickshare-draadloos presenteren-Viaa GO-

De voordelen van een touchscreen in uw vergaderruimte

Navigeer en communiceer met de touchfunctionaliteit én profiteer van de veelzijdige connectiviteit. Op de touchscreens die Promed aanbiedt zit een Android besturingssysteem. Hierdoor kunt u gebruik maken van diverse software applicaties. Schrijven via de geïntegreerde whiteboard tool en aantekeningen maken over een powerpoint presentatie is zo mogelijk. Vervolgens slaat u de wijzigingen eenvoudig op in One Drive of op de hardeschijf. Het slimme, gebruiksvriendelijke menu van deze touchscreens vergemakkelijkt het gebruik waardoor u in een paar handelingen het gewenste resultaat krijgt. Door middel van een geïntegreerde casting tool in de touchscreens kunt u eenvoudig een draadloze verbinding tot stand brengen.

Barcoclickshare-draadloos presenteren-

Wij helpen u graag kiezen

Is uw organisatie toe aan een makkelijkere manier van presenteren? Wij leveren diverse oplossingen om die het presenteren gemakkelijker maken. Onze flexibele totaaloplossingen zijn gemaakt om uw bedrijf vooruit te helpen. We zoeken dan ook de oplossing die het beste bij uw organisatie past. We werken merkonafhankelijk, waardoor u de keuze heeft uit oplossingen van ViewSonic, Clevertouch, Newline, Barco Clickshare, VIA GO en LG. We kijken naar uw specifieke wensen en passen de oplossing hierop aan. Zo haalt u het meeste resultaat uit de diverse mogelijkheden. Voor contact kunt u het onderstaande formulier invullen of bellen met 038-4604062

Offerte aanvragen