Nooit meer een dubbele boeking met een ruimte reserveringssysteem

Een ruimte reserveren van achter uw computer

Met een modern ruimte reserveringssysteem hoeft u uw bureau niet eens te verlaten om een vergaderruimte te reserveren. Met een systeem zoals Clevertouch Live Rooms of Yealink RoomPanel is het mogelijk om de vergaderruimte via uw laptop of PC te reserveren. U ziet eenvoudig door de kleuren aan de zijkant van het paneel wanneer de ruimte nog beschikbaar is en reserveert de zaal wanneer u het nodig heeft. Op het scherm dat buiten de ruimte hangt, is ook direct te zien wanneer de kamer nog vrij is. Het reserveren van een ruimte kan dus zowel bij de vergaderzaal zelf als van achter uw computer. Hiervoor is een koppeling met uw agenda systeem nodig. Ruimtes boeken vanuit uw mailomgeving in Office 365 of Google is ook mogelijk.

Eenvoudig meerdere vergaderruimtes beheren

Het beheren van meerdere vergaderruimtes is met Clevertouch Live Rooms of Yealink RoomPanel een stuk eenvoudiger geworden. De status van elke vergaderruimte is snel te updaten en gebruikers zien in één oogopslag welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Bij het vroegtijdig eindigen van een meeting kan de status direct aangepast worden, waardoor er zo efficiënt mogelijk met de beschikbare ruimte om wordt gegaan.

Ruimtereservering-Roompaneel-

Totaaloplossingen voor uw organisatie

Bent u benieuwd welke ruimtereserveringen oplossing het beste bij uw bedrijf past? Neem contact met ons op en we denken graag met u mee. Voor de oplossing binnen uw organisatie maken wij gebruik van de producten van Clevertouch en Yealink.

Offerte aanvragen