Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beeld en Geluid

Het bedrijf Promed Audiovisueel is opgericht in 1993. Het bedrijf, gespecialiseerd in beeld en geluid is in de jaren zo gegroeid dat ze een eigen av service zijn gestart, namelijk Prommis. Prommis bestaat uit twee delen, kabelkrant en narrowcasting. Het verschil is dat narrowcasting gepersonaliseerd kan worden op het bedrijf zelf en kabelkrant is een enkele uitzending die gebruikt kan worden voor meerdere bedrijven of organisaties.  

Wat biedt Promed?

Naast Prommis narrowcasting en kabelkrant biedt Promed nog veel meer aan. Zo hebben wij verschillende schermen zoals digiborden, maar ook complete videowalls. Wilt u een groot klaslokaal voorzien van een scherm? Dan hebben wij ook projectiesystemen voor u samenhangend met audiosystemen. Deze twee systemen zijn compleet bestuurbaar via bedieningspanelen die wij ook nog aanbieden. Ook beschikken wij over draadloze presentatiepods. Met deze pods kun je draadloos en dus stressvrij presenteren. Ideaal wanneer je vaak presentaties moet geven. Met onze video conferencing systemen kunt u gemakkelijk online vergaderingen houden. Deze vergaderruimtes kunt u da weer reserveren met onze ruimte reserveringssystemen. Als laatste beschikken wij ook nog over camerasystemen om u en uw omgeving veilig te houden. Bij Promed Audiovisueel kunt u dus altijd terecht met uw audiovisueel gerichte vraag.

Verhuur audiovisuele apparatuur

Heeft u geen behoefte aan het kopen van audiovisuele apparatuur? Bij Promed bieden wij u de optie aan om het te huren. U krijgt alle services die u van ons gewend bent, maar dan tijdelijk. De installatie, het vervoer, alles wordt geregeld door ons. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring