Zoek
Sluit dit zoekvak.

Achtergrondmuziek voor op de werkvloer

Audio-systemen komen op diverse momenten van pas. Of u nou een fijne sfeer wilt creëren in uw horecazaak, u de wachtruimte wilt voorzien van prettige achtergrondmuziek of dat u goed verstaanbaar wilt zijn tijdens een meeting of evenement, een passende geluidsinstallatie is onmisbaar. Maar afhankelijk van of het geluid rustgevend, aansporend, overtuigend of sfeerverhogend moet zijn, is ook een andere geluidsinstallatie nodig. Een omroepinstallatie moet immers aan andere eisen voldoen dan een installatie voor achtergrondmuziek. Bij Promed leveren we geluidsinstallaties voor uiteenlopende toepassingen. We denken graag met u mee zodat ook bij u het geluid voortaan glashelder uit de speakers komt.

Nieuwste geluidstechnieken

Bij Promed zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken als het gaat om geluidsinstallaties. Nieuwe innovaties maken veel mogelijk op het gebied van geluid. Kijk bijvoorbeeld naar het gebruik van DAB+ radio. Dit staat voor Digital Audio Broadcasting en heeft veel pluspunten ten opzichte van het traditionele analoge FM signaal. Vooral de geluidskwaliteit is bij DAB+ radio vele malen beter. Ruis is verleden tijd, waardoor de muziek altijd perfect te horen is. Daarnaast is ook internet radio een nieuwe ontwikkeling. Internet radio geeft u toegang tot radiostations van over de hele wereld. Dat biedt veel mogelijkheden voor het integreren van muziek waar u maar wilt.

Overal goed te verstaan met onze audio systemen

Ligt uw audio-uitdaging niet op het gebied van muziek, maar op het gebied van spraakverstaanbaarheid? Ook dan kunnen we u verder helpen. Bij presentatie systemen ligt de nadruk vaak op het beeld, maar het belang van goed geluid mag ook niet onderschat worden. De verstaanbaarheid van de spreker speelt een belangrijke rol in het overbrengen van de boodschap. Elke ruimte kent zijn eigen akoestiek, waar het geluidssysteem en de versterker op moet worden aangepast. Sommige plekken kennen daarbij nog extra uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan oude kerken. Promed heeft veel ervaring met de complexe akoestiek van kerken en vindt dan ook altijd een passende oplossing. Al onze audio systemen werken ook samen met onze bedieningspanelen

Uw audio-uitdaging, onze oplossing

Staat u voor een audio-uitdaging binnen uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben onder andere hoogwaardige geluidssystemen van Apart, Xilica, Extron en Powersoft in het assortiment. We horen graag voor welke uitdaging u staat, zodat we u een passende oplossing kunnen bieden.

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring