Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gebruiksvriendelijke bedieningspanelen

Audiovisuele oplossingen werken enkel goed als de bedieningspanelen ook gebruiksvriendelijk zijn. Daarom bieden we bij Promed diverse soorten control panelen aan. Van klassieke knoppen panelen tot moderne touchscreens en alles ertussenin. De gebruiksvriendelijkheid van de bedieningspanelen staat altijd voorop. Iedereen moet eenvoudig uit de voeten kunnen met het paneel. Enkel dan kunt u optimaal genieten van de mogelijkheden van de audiovisuele oplossingen.

Verschillende soorten bedieningspanelen

Bij Promed werken we met diverse soorten bedieningspanelen. We hebben onder andere panelen van Extron en Kramer in het assortiment. Maar ook als uw voorkeur ligt bij een systeem in combinatie met een iPad is dat zeker mogelijk. De keuze voor een bedieningspaneel hangt af van uw voorkeuren. Wat wilt u met het audiovisuele systeem kunnen en welk type bediening past hier het beste bij? Er is veel mogelijk. De gebruiksvriendelijkheid hebben wij altijd voorop staan. Zo zorgen we ervoor dat het gebruiken van het audiovisuele systeem heel eenvoudig wordt.

Diverse toepassingen mogelijk

Door een bedieningspaneel zo goed mogelijk af te stemmen op de gewenste toepassing, wordt het gebruik van het paneel zo eenvoudig mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met slechts één druk op de knop een beamer te starten, een projectiescherm naar beneden te laten rollen en het audiosysteem aan te zetten. Maar ook het dimmen van de verlichten of het sluiten van raamsverduistering kan in het paneel opgenomen worden. Alles is zo direct binnen handbereik.

Kramer-Extron-bedienpaneel

Welk bedieningspaneel past bij u?

Welk bedieningspaneel en welke instellingen bij uw organisatie passen, hangt af van het audiovisuele systeem dat u wilt bedienen. Bij Promed bieden we graag flexibele totaaloplossingen aan. Daarom gaan we graag met u in gesprek om te kijken welk audiovisuele systeem en welk bedieningspaneel op uw wensen aansluit.

Extron Controle paneel

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring