Zoek
Sluit dit zoekvak.

Camera's voor diefstal en vandalisme

Met camera beveiliging heeft u een overzicht rond en in uw organisatie. Dit werkt preventief tegen degene met minder goede bedoelingen en geeft een veilig gevoel voor de aanwezigen.

Waarom camera beveiliging?

Camera beveiliging zorgt voor een geruststellende sfeer voor alle aanwezigen. Ook kunt u wanneer er bijvoorbeeld is ingebroken terugzien wie nou de daders waren. Dit kan de autoriteiten helpen in hun onderzoek. Camera observatie zorgt ook voor een afschrikkingsefffect bij mensen met kwade bedoelingen. Het kan dus een hele besparende investering zijn. Op ingestelde uren kan gekozen worden om bij bewegingen of op geluid in een bepaald gebied de beelden op te nemen en deze voor een bepaalde periode te bewaren. De beelden en opnames zijn via een app of uw internet browser live te bekijken of terug te kijken. Bij een centrale plek kunt u een overzicht van alle camera’s of een geselecteerd aantal camera’s krijgen zodat bezoekers, leveranciers of ‘dwalenden’  gespot kunnen worden.

Observatie systemen-camera bewaking

Advies nodig bij het kopen van camera beveiliging?

Wilt u gebruik maken van onze expertise? Wij geven u graag profesioneel advies. Promed adviseert waar de camera’s het beste kunnen komen te hangen. Daarnaast monteren en installeren wij de camera’s. U kunt dus bij ons terecht voor een complete installatie.

Neem gerust contact op.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons direct:

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring