Zoek
Sluit dit zoekvak.

De beste digiborden voor in de klas en vergaderruimte

Net zoals de rest van onze maatschappij worden ook klaslokalen vergaderruimtes steeds digitaler. Een klaslokaal zonder digibord is al bijna niet meer voor te stellen. Maar welk smartboard er in het lokaal hangt, maakt veel uit voor de gebruikerservaring. Docenten hebben geen tijd of zin om uren bezig te zijn met de nieuwe techniek. Daarom leveren we bij Promed enkel onderwijs schermen en vergaderschermen van hoge kwaliteit.  De Clevertouch IMPACT Plus GEN 2 is speciaal voor het onderwijs en de Clevertouch UX pro Gen 2 is voor vergaderruimtes en makkelijk aan te sluiten met videoconferencing systemen.

Clevertouch Impact plus 86''Clevertouch UX pro Gen2 55''

De nieuwe Clevertouch Impact Max is geschikt voor in een klaslokaal en voor een vergaderruimte en is voorzien van android 11 met twee ingebouwde speakers van 16watt. Hiermee creëer je een goed en vullend geluid voor in de gewenste ruimte. Met de geïntegreerde microfoons heb je zelf de mogelijkheid om lessen op te nemen.

Clevertouch-Impact-Max-touchscreen

Clevertouch Impact Lux

Het eerste Google gecertificeerde interactieve display ooit!

IMPACT Lux van Clevertouch biedt maar liefst 50 touch punten, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd met het scherm kunnen werken. Deze functie bevordert samenwerkend leren en stimuleert de betrokkenheid van leerlingen doordat meerdere leerlingen tegelijkertijd op het scherm kunnen samenwerken. Of het nu gaat om groepsprojecten, interactieve activiteiten of brainstormsessies, de 50 touch points zorgen ervoor dat ieders input in realtime kan worden vastgelegd en weergegeven.

Clevertouch Impact Lux-Touchscreens-onderwijs

Clevertouch-Impact-Lux-digiboard

De Newline ELARA is de opvolger van de MIRA en heeft ook weer bonded glass maar beter geluid en een camera op het scherm. Dit is een multifunctionele touchscreen die geschikt is voor elke vergaderruimte of klaslokaal.

Newline-Lyra-Touchscreen Newline-Elara-Touchscreen

De ViewSonic IFP Serie digibord werkt net als de andere digiboarden eenvoudig en soepel. Past in elke vergaderruimte en leeromgeving. De IFP 52 serie heeft 45 watt audio met de speakers naar voren gericht. Hiervoor is een soundbar boven of onder het scherm niet meer nodig is.

ViewSonic IFP 8532  

Welk digibord past bij uw school?

Het ene smartboard is het andere niet. Verschillende functies, apps en software maken het ene onderwijs scherm completer dan het andere. Ook nieuwe technieken, zoals beter geluid en Optical Bonded Glas, geven bepaalde schermen een betere gebruikerservaring. Daarnaast zit er verschil in het formaat van de touchscreen. Als u een nieuw smartboard zoekt voor uw klaslokaal, dan kunt u kiezen vanaf 55” t/m 86” . Wij helpen u graag in deze zoektocht. Aan de hand van uw wensen bepalen we welke touchscreens het beste aansluiten.

Digibord testen?

Wilt u graag zelf ervaren wat de verschillen zijn tussen de verschillende merken. Dan nodigen we u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u zelf de touch- en schrijffunctionaliteiten van de digiboards ervaren. Zo ziet u met eigen ogen wat de belangrijkste verschillen tussen de onderwijs schermen zijn en maakt u goed geïnformeerd een keuze. Bent u nieuwsgierig geworden naar de touchscreen oplossing van Promed? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het interactieve scherm dat écht bij uw organisatie past.

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring