Zoek
Sluit dit zoekvak.

Draadloos presenteren vanaf uw laptop of telefoon

Vroeger bestonden presentatie systemen vaak uit een beamer en een groot scherm. Tegenwoordig is dat niet meer voldoende. Er is een steeds groter wordende vraag naar flexibele totaaloplossingen om makkelijk te presenteren en om draadloos te verbinden. Hiervoor heeft Promed verschillende toepassingen om eenvoudig en zelfs draadloos te presenteren.

Yealink RoomCast

Deel eenvoudig uw scherm in 4k-resolutie met 60fps via de Yealink RoomCast. Dit draadloze presentatiesysteem werkt met MiraCast, AirPlay & Google Cast. Met de Yealink RoomCast kunt u tot wel vier schermen tegelijkertijd delen op uw digitale smartboard of televisiescherm. Zo kunt u alle relevante informatie naar voren brengen zonder dat u telkens op zoek moet gaan naar dat ene voorbeeld tijdens uw presentatie. Voor extra beveiliging van uw werk kunt u een support PIN authentication toevoegen. Voor de complete werking van de Yealink RoomCast, klik hier.

Yealink WPP30 draadloze presentatiepod

Heeft u al een touchscreen in uw vergaderruimte en maakt u gebruik van een Yealink videoconferencing systeem, dan kunt u eenvouding de Yealink WPP30 draadloze presentatiepod connecten. Met de WPP30 deel je nu probleemloos alle vormen van content in elke vergaderruimte. De WPP30 presentatiepod is uitgerust met een USB A en USB C kabel, waardoor je in een handomdraai content kunt delen vanuit elk apparaat; laptop, desktop, McOS & Windows. Daarnaast fungeert hij ook als touchback.

Voordelen van draadloos presenteren

  • Eenvoudig uw presentaties delen via USB-zender, MiraCast, AirPlay of Google Cast.
  • Onderstuend resoluties tot 4k en 60 fps.
  • Verbind tot wel 4 schermen tegelijk.

Yealink-Wpp30-videobellen-draadloos presenteren 

Wij helpen u graag kiezen

Is uw organisatie toe aan een makkelijkere manier van presenteren? Wij leveren diverse oplossingen om die het presenteren gemakkelijker maken. Onze flexibele totaaloplossingen zijn gemaakt om uw bedrijf vooruit te helpen. We zoeken dan ook de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Wij werken merkonafhankelijk, waardoor u de keuze heeft uit oplossingen van ViewSonic, Clevertouch, Newline, Barco ClickshareRoomcast, VIA GO en LG. We kijken naar uw specifieke wensen en passen de oplossing hierop aan. Zo haalt u het meeste resultaat uit de diverse mogelijkheden. Voor contact kunt u het onderstaande formulier invullen of bellen met 038-4604062

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring