Zoek
Sluit dit zoekvak.

Systemen voor roombooking

Met een modern roombooking systeem van Promed hoeft u uw bureau niet eens te verlaten om een vergaderruimte te reserveren. Met een systeem zoals Clevertouch Live Rooms of Yealink RoomPanel is het mogelijk om de vergaderruimte via uw telefoon, laptop of PC te reserveren. U ziet eenvoudig door de kleuren aan de zijkant van het paneel wanneer de ruimte nog beschikbaar is en reserveert de zaal wanneer u het nodig heeft. Op het scherm dat buiten de ruimte hangt, is ook direct te zien wanneer de kamer nog vrij is. Het maken van een ruimte reservering kan dus zowel bij de vergaderzaal zelf als van achter uw computer. Hiervoor is een koppeling met uw agenda systeem nodig. Ruimtes boeken vanuit uw eigen mailomgeving in Office 365 of Google is ook mogelijk.

Eenvoudig meerdere vergaderruimtes beheren

Het beheren van meerdere vergaderruimtes is met Clevertouch Live Rooms of Yealink RoomPanel een stuk eenvoudiger geworden. De status van elke vergaderruimte is snel te updaten en gebruikers zien in één oogopslag welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Bij het vroegtijdig eindigen van een meeting kan de status direct aangepast worden, waardoor er zo efficiënt mogelijk met de beschikbare ruimte om wordt gegaan.

Voordelen van een ruimte reserveringssysteem

  • Simpel en snel ruimtes reserveren via uw telefoon, computer of bij het welkomscherm
  • Altijd realtime inzicht op het zaalscherm en welkomscherm
  • Te koppelen met outlook, office 365 & Google Calendar
  • Start uw presentatie op een digibord zonder voorafgaande miscommunicaties
Ruimte-reservering-roommeeting

Totaaloplossingen voor uw organisatie

Met onze roombooking systemen voorkomt u niet alleen dubbele boekingen, maar ook voorkomt u inefficiënt gebruik van uw ruimtes. Bent u benieuwd welke ruimte reserveringen oplossing het beste bij uw bedrijf past? Neem contact met ons op en we denken graag met u mee. Voor de oplossing binnen uw organisatie maken wij gebruik van de producten van Clevertouch en Yealink.

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring