Search
Close this search box.

Videowall kopen bij Promed Audiovisueel

Wilt u een visuele boodschap overbrengen naar de klant of werknemer? Dan zijn de videowalls van Promed perfect voor u! Op een muur van displays kunt u de gewenste informatie naar buiten brengen in bijvoorbeeld een welkomhal.

Wat is een videowall?

Een videowall is een collectie aan televisies die samen één groot geheel vormen. Het voordeel aan een videowall met meerdere displays in plaats van één groot scherm is dat elke televisie zowel individueel bediend kan worden als samen. Zo kunt u meerdere uitzendingen tegelijk tonen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een sportkantine die meerdere wedstrijden wilt uitzenden, maar ook voor restaurants en snackbars die de gehele menukaart willen tonen. Bent u toch op zoek naar een groot display zonder naden? klik dan hier of neem contact op, wij helpen u graag verder.

Lg videowall

Videowall van Promed

Steeds meer bedrijven zijn overtuigd van de impact die een videowall geeft. Klanten zijn steeds meer visuele marketing gewend omdat de boodschap op deze manier sneller binnenkomt. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Promed bieden wij u het juiste advies aan en zorgen wij voor een passende oplossing. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons direct:

Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring