Zoek
Sluit dit zoekvak.


Logis.P en Promed bundelen krachten!

Sinds het begin van dit jaar heeft Logis.P de activiteiten van Promed overgenomen. We zijn erg blij met deze match en zien voor beide partijen nieuwe kansen en mogelijkheden.

Promed blijft als zelfstandig bedrijf bestaan en er zullen geen grote merkbare wijzigingen zijn voor de huidige klanten behalve dat er nog meer mogelijk is op het gebied van integratie van bedrijfsprocessen en audiovisuele presentaties. Logis.P is ook gevestigd in Zwolle en ziet in de overname een uitstekende gelegenheid om de marktpositie te versterken.

Remco van Duuren, Directeur van Logis.P geeft aan: Promed heeft in de afgelopen 30 jaar een geweldige reputatie opgebouwd, gebaseerd op flexibiliteit en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voor haar producten en dienstverlening op gebied van AV-oplossingen. Ook de eigenaren van Promed Bert Smit en Greetje Knol zijn blij met deze ontwikkeling. Bert Smit: “tijdens de jarenlange samenwerking is gebleken dat de bedrijven elkaar naadloos aanvullen. Door het samengaan wordt dit versterkt en ontstaat een belangrijke totaalleverancier van audiovisuele inrichtingen in Zwolle met specialismes op het gebied van narrowcasting en cliënten logistiek.”

Bewezen succesvolle combinatie

Dat het portfolio van Promed prima aansluit op de toepassingen van Logis.P blijkt in de praktijk. Diverse ziekenhuizen, waaronder o.a. het Leids Universitair Medisch Centrum, Reinier de Graaf Gasthuis, Treant Zorggroep en Zuyderland maken al succesvol gebruik van de oplossingen van zowel Logis.P als van Promed.

Meerwaarde voor Promed

Voor Promed geldt dat ze de narrowcasting software, met het ontwikkelteam van Logis.P naar een hoger platform kunnen tillen. Ziekenhuizen en zorginstellingen zullen hier veel efficiëntie voordelen uit halen. Maar ook bedrijven zullen meer mogelijkheden krijgen om hun informatievoorziening naar klanten en personeel te koppelen met hun IT-omgeving.

De verdergaande integratie van audiovisuele inrichtingen en IT biedt verrassende innovatieve en duurzame oplossingen. Presentatiesystemen en videoconferencing gekoppeld met informatieschermen, agendakoppelingen en ruimtereserveringen vormen steeds vaker één gecombineerd systeem die met eenvoudige bediening overzichtelijk en tijdbesparend is. Die worden onder nu onder één dak samengevoegd.

Over Logis.P

Logis.P biedt al meer dan tien jaar oplossingen voor Patient- & Customer Flow Management en zorgt voor een optimale bezoekersstroom binnen zorginstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven. Door gebruik te maken van selfservice technologie en te integreren met relevante bedrijfsapplicaties wordt het logistieke proces rondom patiënten of bezoekers van A tot Z verbetert tegen lagere kosten. Hierdoor worden de gastvrijheid en een positieve bezoekerservaring vergroot.

www.logisp.com | www.promed.nl

Neem voor meer informatie over Logis.P en Promed contact op met:

Remco van Duuren
Directeur
T 038 – 423 4348

Promed-LogisP-Overname

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring