Wat doet Promed?

Promed is uw partner en totaalleverancier in audiovisuele –en narrowcastingproducten. Middels professionele begeleiding en audiovisuele beleving biedt Promed u oplossingen op maat. Hierbij wordt gezamenlijk het gehele traject van aankoop, in gebruik neming en onderhoud van uw producten doorlopen.
U zoekt een gebruiksvriendelijke audiovisuele oplossing, Promed biedt het.

Wat beweegt Promed?

Sinds 1993 beantwoordt Promed informatie- en communicatievraagstukken van haar klanten. Deze vraagstukken zullen door de technische ontwikkelingen steeds complexer worden. Om ervoor te zorgen dat u zich kunt blijven bedienen van al het technisch vernuft blijft Promed zich ontwikkelen om u een passend en onderscheidend voorstel te doen.

Bij Promed geloven we dat klanten zich aan ons willen binden omdat uitdagingen vertaald worden naar werkbare concepten. De techniek mag hierin geen beperking zijn, maar ook geen doel op zich. Door de audiovisuele toepassingen voegt Promed een meerwaarde toe aan de oplossing voor haar klanten, waardoor zij zich kunnen onderscheiden. De klant komt met een vraagstuk, Promed beantwoordt het.