Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hogeschool VIAA

Viaa is een kleine hogeschool met een christelijke identiteit en zorgt voor een persoonlijke benadering voor de student, medewerker of bezoeker. De opleidingen die je bij de Viaa kan volgen zijn; Pabo, verpleegkunde, social Work, Theologie, Godsdienstleraar, Master Interprofessioneel werken met Jeugd. Ook kun je richtingen op gaan als Pedagogisch Professional Kind en Educatie, Praktijkondersteuner en Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg.

Projectiescherm met beamer-geluidsinstallatie

Het nieuwe auditorium hebben we in gericht met diverse audiovisuele systemen. Er is een projectiesysteem geplaatst met beamer. Het projectiescherm is zes meter breed en wordt ondersteund door twee verrijdbare 75″ schermen. Deze schermen kunnen zowel hetzelfde beeld weergeven als het projectiescherm of externe informatie tonen. Zo is het dus mogelijk om via de beamer de hoofdinformatie te tonen en de kleinere schermen te gebruiken ter ondersteuning.

De geluidsinstallatie is multifunctioneel toepasbaar. Voor een goede spraak verstaanbaarheid en een sublieme muziek weergave zijn vier speakers uit de CBT-serie van JBL ingezet met een subwoofer. Een presentator kan met een draadloze headset of ander type microfoon door de hele ruimte bewegen zonder zich zorgen te maken over een goed ontvangst door de ontvangstversterkers die hiervoor ingezet zijn.

Voor gastoptredens bij hogeschool Viaa kan een band of muziekgroep eenvoudig inpluggen. Zo kan de meegebrachte apparatuur gecombineerd worden met de bestaande geluidsinstallatie.

geluidinstallatie-beamer

Bediening

Het bedieningspaneel is op maat gemaakt en wordt  gebruikt voor de gehele installatie. Deze hangt standaard op een centrale plaats maar kan ook draadloos door de ruimte worden ingezet. Dit is handig voor als er live bediening aanpassingen gedaan moeten kunnen worden. Vanwege de eenvoud kunnen verschillende medewerkers de apparatuur bedienen tijdens presentaties en colleges.

Camera opname en uitzending

Er hangen ptz-camera’s (pan tilt zoom) voor de opname van een event en de uitzending via Microsoft Teams. Een uitgebreide regie voor ondersteuning tijdens evenementen. Daarnaast kunnen de beelden live worden doorgestuurd naar de aanwezige studio in het gebouw. Hier kunnen de beelden voor diverse toepassingen kunnen worden bewerkt.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring