Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zorgcentrum Huize Rosa

Huize Rosa biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan ouderen in het zorgcentrum aan de Rosa de Limastraat nummer 10, maar ook aan ouderen in de nabij gelegen appartementengebouwen Catharinahof, Tristan & Isolde en in de wijken Hees en Heseveld.  Wij hebben het vertrouwen gekregen om voor achtergrond muziek te zorgen in het restaurant. Speakers netjes weggewerkt in het plafond en de bediending verloopt via een tablet die de mederwerkers achter de bar in de horeca beheren. De vergaderruimtes hebben we ingericht met een touchscreen met een polycom videoconferencing systeem, waarmee ze met hun eigen device een videogesprek kunnen starten.

De bewoners van Zorgcentrum Huize Rosa kunnen gebruik maken van ons Prommis kabelkrant/narrowcasting systeem en kijken vanaf hun eigen tv naar de informatie die de medewerkers van Huize Rosa op de Prommes narrowcasting software zetten.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring