Op de locatie van Medrie Zwolle hebben wij de trainings en vergaderruimtes voorzien van presentatie apparatuur.

De aansturing van de apparatuur wordt doormiddel van een touchscreen bedieningspaneel gerealiseerd. Uitgangspunt bij dit project was het installeren van zeer gebruiksvriendelijke apparatuur om de diverse gebruikers zoveel mogelijk te ontlasten wat betreft techniek. Een goed voorbeeld hiervan is dat er op het bedienpaneel onder 1 knop meerdere commando's door ons ingeprogrammeerd kunnen worden.

In de praktijk levert dit het volgende resultaat op; door op 1 knop te drukken wordt de beamer ingeschakeld, gaat het projectiescherm naar beneden en selecteerd de beamer automatisch de juiste import.

Met het bedieningspaneel voor het geluid hebben we ook iets bijzonders kunnen doen, in de zaal met de schuifwand gaat de apparatuur uit van een 2 zône systeem, zodra echter de schuifwand geopend wordt verandert de bediening naar een 1 zône systeem. Dit voorkomt dat men op verschillende panelen commando's moet invoeren.

 thumb medrie vergaderzaal met lcd schermthumb medrie bedieningspaneel diversthumb medrie aansluitbox clicksharethumb medrie scherm met bedieningspaneelthumb medrie touchpaneelthumb medrie touchpaneel divers