De laatste jaren ziet Promed in de bedrijven branche een groeiende vraag naar duurzame, gebruiksvriendelijke en bovenal flexibele totaaloplossingen op gebied van audiovisuele apparatuur. Bedrijven zoeken naar een efficientere en effectievere manieren om te vergaderen, presenteren en de eigen boodschap uit te dragen.

Vergaderen is niet altijd makkelijk met de ontwikkelingen op het gebied van Het Nieuwe Werken. Werknemers uit de gehele organisatie zitten niet langer allemaal in hetzelfde pand, maar zoeken toch verbinding met elkaar. Promed voorziet daarin met totaaloplossingen voor videoconferencing. 

Presenteren doet men niet alleen meer met een beamer en een groot scherm, maar dit gebeurd steeds meer via duurzame LED-schermen ondersteund met goede audio apparatuur. Deze schermen gaan langer mee, presteren beter en bieden de presentator nog meer interactie mogelijkheden. Ondersteund door goede audio komt de boodschap helder over. Promed regelt alles zo in dat het gebruiksgemak maximaal is en iedere werknemer er zo mee aan de slag kan.

De communicatie naar de klant is een ontwikkeling welke nooit stilstaat. Promed biedt diverse mogelijkheden om de WOW-factor te ontlokken bij uw klant. Of dit nu via narrowcasting, showroom-schermen of professionele audio apparatuur gebeurd, Promed kan u verder helpen. Wij kijken graag naar uw situatie en bieden u graag een totaaloplossing op audiovisueel gebied.

Promed regelt het.