Vanwege een ingrijpende verbouwing van het pand van Dusseldorp Zwolle en de introductie van een aantal nieuwe BMW's werd Promed AV verhuur gevraagd het geheel audiovisueel aan te kleden.

Er werden meer dan 600 gasten verwacht en in goede samenwerking met Boode uit Bathmen, werd de juiste sfeer gecreëerd door middel van licht, geluid, beeld en podia. Het complete pand werd aangelicht, zodat het er gedurende de avonduren uitsprong. Opvallend was de entree

voor de gasten; deze werd chique aangelicht in de kleuren van BMW. In totaal stonden er meer dan 30 BMW's opgelijnd met de witte LED verlichting aan, ondersteund door blauwe LED verlichting van Promed. De avond begon op de begane grond van het pand waar de gasten welkom werden geheten en waar enkele vooraanstaanden een korte speech gaven. Met de fraaie onthulling van de BMW i3 begon de feestavond. Op de 1e verdieping was de showroom omgetoverd tot een club. Crazy Piano's verzorgde de muziek, Promed deed de rest. We mogen met trots terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

De foto's zeggen genoeg!

thumb BMW 12 kleinthumb BMW 3 kleinthumb bmwthumb BMW 6 kleinthumb BMW 4 klein