Narrowcasting is een informatiekanaal, waarmee u een aantrekkelijk visitekaartje afgeeft richting uw doelgroep. Met narrowcasting kunt u diverse doelgroepen op gepersonaliseerde wijze bereiken. Door de mix van grafische vormgeving, bewegende beelden en actuele berichtgeving heeft uw informatie op schermen een hoge attentiewaarde. Zo kunt u klanten, personeel, bezoekers en bewoners informeren en entertainen.

 

Met de juiste software waarmee berichten eenvoudig en snel ingevoerd en op de juiste momenten getoond kunnen worden wordt het informatiekanaal een doeltreffend communicatiemiddel. Promed biedt zowel kabelkrantsystemen als narrowcasting systemen aan, het verschil ligt in de manier waarop uw informatie verspreidt wordt. Wij vertellen u hier graag meer over.

Waar zijn informatiekanalen van toegevoegde waarde? Er zijn diverse toepassingen denkbaar o.a. in wachtruimtes, verzorgings- ziekenhuizen, in fitnesscentra, bij horecagelegenheden, showrooms en winkels, scholen kortom op iedere plaats waar mensen samenkomen.

 

Promed brengt het in beeld.