Uw doelgroep informeren op een 'in het oog springende' manier. De NarrowCast oplossingen van Promed bieden u een aantrekkelijke informatiekanaal voor uw doelgroep welke eenvoudig en beheersbaar is. U kunt de informatie zelf op elk gewenst moment, vanaf elk gewenste locatie onderhouden en beheren.

Of het nu gaat om een welkomstscherm bij de receptie, personeelsinformatie bij het koffieapparaat of een landelijk dekkend netwerk met vele schermen die elke hun eigen informatie en gedeelde informatie moeten tonen. Met de NarrowCasting van Promed blijft het beheersbaar en eenvoudig. Wij begrijpen dat het onderhouden van een informatiekanaal geen dagtaak mag zijn en dat veel informatie al ergens beschikbaar is. Dubbel invoeren moet voorkomen worden en de informatie moet automatisch actueel blijven.

De inhoud van informatie wordt voor een belangrijk deel bepaald door de aantrekkelijkheid waarmee het gepresenteerd wordt. Alle belangrijke video en grafische formaten worden ondersteund. Met Promed's NarrowCasting krijgt uw doelgroep zowel relevante informatie als entertainment. Volledig aangepast naar uw wens.

Promed bereikt uw doelgroep.