Niets is sprekender dan beeld. Het goed vatten van het juiste beeld op het juiste moment is een niet te onderschatten zaak. Het vraagt om ervaring, goede regie en natuurlijk de juiste apparatuur. Deze combinatie moet er voor zorgen dat men tijdens en wellicht ook na het evenement kan genieten van de beelden die wij live voor u registreren.

Door de grootschalige investering die Promed AV heeft gedaan op gebied van digitale HD opname van een evenement, bieden wij onze klanten unieke kansen. De mogelijkheid tot het streamen van het geheel, regisseren op locatie en de vooruitstrevendheid van de techniek maakt ons trots bij elke bijdrage.

Een ander facet van videotechniek is beeldprojectie. Beeldprojectie is meer dan het ophangen van een beamer en scherm. Beeldverhoudingen, afstand, kleurstellingen, contrast, openingshoek, lenzen, projectieformaat en content: al deze variabelen bepalen het uiteindelijke resultaat. Het is daarom essentieel op voorhand goed afgestemd te hebben wat de verwachtingen zijn. We hebben tenslotte eenzelfde doel; de boodschap moet overkomen op de juiste manier.

Ook voor losse verhuur (dry hire) bent u bij Promed AV aan het juiste adres.

U kunt bij ons ondermeer terecht voor: Videoregie, camera's, beamers, projectieschermen,

LCD- plasma schermen, scalers, switchers, dvd-spelers etc..

Promed projecteert het.