Bij presentatiesystemen is het van belang dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt bij iedereen in de ruimte. Promed biedt u een presentatiesysteem met een projectie oplossing of (interactieve) Led schermen waarbij het beeld vanuit de hele ruimte helder en duidelijk leesbaar is. Afhankelijk van uw doelstellingen wordt er een configuratie geadviseerd.

Promed levert presentatie oplossingen in diverse ruimtes: klaslokalen, vergaderruimtes, aula's, collegezalen, kantoren e.a. 

Om ervoor te zorgen dat iedereen met de apparatuur kan werken zorgen wij voor gebruiksvriendelijke aansluitingen voor de bronapparatuur. Zo kunt u een laptop of tablet eenvoudig bedraad of draadloos verbinden met het scherm of meerdere schermen. Hiernaast is een goede geluidsvoorziening een belangrijk element. Want dan komt uw boodschap echt tot zijn recht.

Promed levert presentatiesystemen van hoogwaardige kwaliteit en werkt daarbij met de topmerken in de branche. Onze installaties hebben een hoog afwerkingsniveau aangezien wij realiseren dat uw presentatieruimte een visitekaartje is voor uw organisatie.